About

DSC07977.JPGHej!
Jag heter Linnéa och föddes i gnällbältets huvudstad Örebro för drygt 26 år sedan. Sedan högstadiet har jag skrivit av mig på olika forum på internet och 2006 startade jag min första blogg.

Sommaren efter studenten flyttade jag till London för att bossa över nioåringen som på den dåvarande bloggen kallades Terroristen (även om hon oftast bossade över mig). Efter tolv månader av äventyr, festligheter och en viss dos hemlängtan fann jag mig än en gång i Örebro, åtminstone för en tid.

I augusti -13 flyttade jag ner till Skåne för att plugga kandidatprogrammet strategisk kommunikation på Lunds Universitet med siktet inställt på att bli planner/strateg någon gång i framtiden. För komma lite närmare det målet, och framför allt för att hänga lite mer med min kille Marcus, flyttade jag hösten 2015 till San Francisco. Marcus och jag har varit tillsammans sedan början av 2012 och eftersom han flyttade till SF för att bli copywriter redan ett år senare har största delen av vårt förhållande varit på distans. DSC09681.JPG
I SF bytte jag hundraårig akademisk kultur mot något så motsägelsefullt som en kommersiell konstskola, insåg att jag älskar att vandra (helst upp för något lagom högt berg) och ville helst aldrig åka hem. Men vissa saker kan man inte rå på, som visumlagar till exempel, så efter 13 månader fick jag ännu en gång packa väskorna.

I juni -17 blev jag färdig kommunikatör och nu är jag ännu en gång tillbaka i London där jag snart börjar jobba på en reklambyrå (som planner!). Här hittar jag på vardagsäventyr och njuter av att inte ha någon tidsplan efter att ha bott på nio ställen sedan studenten. DSC07200Här i bloggen hittar du mycket vandringstips- och bilder, vardagsglimtar och ibland lite längre texter när jag får behov att skriva av mig. Några av mina mest lästa inlägg är:

Den stora San Francisco-guiden del 1, 2, 3
Han kom tillbaka till oss
Hur får man ett distansförhållande att hålla? 

Om du funderar över något, har ett fantastiskt erbjudande eller bara vill säga hej, kontakta mig på: annalinneaberglund@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s