Sommarplaner

Snart är sommaren här hörrni! Jag har två veckor kvar i skolan med denna inräknad och finals är i full gång. Sen väntar tre månader av (iför sig lite mer plugg och) lata dagar. Vi ska verkligen passa på att resa så mycket som möjligt och just nu ser våra planer ut så här:

– Fem dagar i Austin. Det ska bli så kul, har aldrig varit i Texas och har hört att Austin är grymt. Är lite orolig för värmen bara, jag och temperaturer över 30 grader är inte den bästa kombinationen.

– En natts camping på Mount Diablo. Vi har ju hajkat där tidigare men nu ska vi försöka oss på att gå 1,2 mil upp för berget (1200 m.ö.h) med packning, sova en natt och sedan promenera ner igen. Det blir kul!DSC07419
– Weekend i New York/Portland. Det vore så roligt att hälsa på vår vän och gamla roomie Hugo i storstan, så om vi hinner och har råd blir det kanske en red eye flight dit någon torsdagkväll. Annars är Portland mycket billigare och närmare, så om NY får stryka på foten kanske vi tar oss dit istället.
DSC06634
– Yosemite. Det är ju ett måste när vi bor så nära, fattar inte att vi inte varit där än. Jag tror vi tänker oss två dagar camping och hajking i första taget.

– FYF Fest/LA. Precis som förra året åker vi till Los Angeles i slutet på augusti för att gå på festivalen FYF Fest. I år spelar bland annat Kendrick Lamar, LCD SoundSystem, Tame Impala och Beach House så ni förstår ju hur fett det kommer bli?DSC02599

Translation: Since it’s only two weeks left of school it’s time to talk summer plans! I want to travel as much as possible and right now we’re thinking Austin, some hiking and camping trips, NY or Portland and FYF Fest/LA at the end of the summer. Sounds great, right?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s