Sweden Snapshots

Nu var det ju längesedan jag lämnade Sverige, närmare en och en halv månad, men pga har så otroligt mycket att fixa med precis hela tiden har jag inte hunnit visa er vad som hände där. Och det finns kanske ingen dag som passar bättre än just nu, när jag längtar hem så det gör ont i hela magen. I Sverige låg kameran i väskan precis hela tiden och jag njöt järnet av att vara helt ledig, men några mobilbilder fick jag i alla fall till.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Vi började ju besöket i Stockholm, där vi stannade ganska precis en vecka. Promenerade runt på stan, åt mängder med tunnbröd och Bregott och tittade ikapp på Svtplay.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Jag trotsade kylan och åkte och hälsade på min lillebror Erik på Ekerö också. Det var så himla fint att se honom efter fem månader i olika världsdelar. Fint, men kallt. -17 i Stockholm borde ingen någonsin behöva utstå.

Processed with VSCOcam with c1 preset

På tal om Erik så var vi och lyssnade på honom och Nadja Evelina på Debaser Strand. Så himla bra och mitt stolta storasysterhjärta bankade nog hårdare än någonsin. Du borde verkligen kolla in henne på Spotify om du gillar typ svensk pop med bra texter.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Efter att ha firat Marcus examen med släkt och familj åkte vi vidare mot Örebro. Där var det också kallt men så här fint.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi spenderade dagarna ute på landet i det helt amaaaaaazing vädret, åkte längdskidor och promenerade.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Vi använde också Marcus examenspresent = ett besök på Länsteatern och Befrielsefronten. Det var sinnesbra, jag hulkgrät och gapskrattade om vartannat. Pjäsen har nog slutat spelas nu, men om du någonsin får chansen att se Maria Svelands dramatiska debut så ta den för sjutton!

Processed with VSCOcam with f2 preset

En söndag tog mina två småbröder (som definitivt inte är så små längre) och jag bilen till Romme Alpin och spenderade dagen i backen. Jag har åkt slalom sedan jag var kanske fyra/fem men inte stått på ett par skidor sedan 2011, så det var onekligen dags. Så.jäkla.kul. Och fint att få hänga med sina brorsor så intensivt under en hel dag.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Min sista helg i landet kom Sandra till Örebro och hon, jag och Annette åt tacos och försökte navigera genom havet av hundar. Sån himla tur att i alla fall två tredjedelar av den här trion (då pratar jag inte om hundarna) återförenas inom en väldigt snar framtid.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Och så hade det plötsligt gått tre veckor och det var dags att sätta sig på bussen mot Arlanda igen. Förutom det jag visat er hann jag också med återförening med hela Marcus-gänget, dricka vin med S&A, hälsa på farmor och farfar, äta middag med Anna (som snart får en bebis herregud!!) och en hel massa andra saker som gjorde tiden värd. Hur bra det än är här längtar jag massor tills vi hälsar på hemma nästa gång.

Translation: Pics from when we were visiting Sweden! We were there for three weeks and it was freezing cold but amazingly beautiful. I did cross country and downhill skiing, hung out with people I’ve missed like crazy, listened to my brother’s gig at Debaser Strand, went to two different plays (one in Stockholm and one in Örebro) and just enjoyed walking around familiar streets.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s