Juldagshajk

På juldagen, 25 december, var nästan allt i hela Bay Area var stängt och vi bestämde oss för att spendera dagen utomhus istället för att panikleta efter något annat att göra. Solen sken och det kändes faktiskt riktigt varmt för första gången på flera veckor.

Marcus familj hade ju såklart hört om våra hajker och var sugna på att hänga med på en, så vi valde Steep Ravine via Matt Davis eftersom den är en av de mest varierande på Mt Tam och härlig på olika sätt. Den börjar i en “vanlig” skog, fortsätter ut på torra kullar med fantastisk utsikt över havet och avslutas bland Redwoodträd i regnskogsliknande miljö innan man är tillbaka vid stranden. På grund av El Nino hade det kommit en hel del regn när vi var där, så här och var porlade bäckar och vattenfall som vi aldrig sett förut. DSC08265DSC08284DSC08282DSC08304DSC08295DSC08299.jpgDSC08321Så härligt.

Translation: On Christmas Day we took Marcus’ family on a hike along Steep Ravine Trail via Matt Davis Trail. It’s a wonderful hike, especially when El Nino rains have created creeks and tiny waterfalls everywhere.

Advertisements

2 thoughts on “Juldagshajk

  1. Oj, känns som att det var väldigt länge sedan jag hittade in här. Känns fint ändå att ha mycket att ta igen men nu ska jag inte tappa bort dig igen. Älskar ju att få följa med på dina äventyr, Linnea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s