Världens längsta lördag

I lördags vaknade vi upp och var lite trötta, men det är ju inget som en satsig brunch inte kan avhjälpa tänkte vi och promenerade mot Trader Joe’s. Där köpte vi på oss allt gott som fanns och satte sedan igång att fixa. När allt var klart flyttade vi upp på taket eftersom det var sommarvarmt igen (detta klimat är så förvirrande) och högg in.
DSC07736
Alltså drömgott med lax. Jag äter ju inte kött och väldigt sällan fisk, så när det väl blir känns det extremt lyxigt.
DSC07730
Som ni förstod av söndagssammanfattningen blev det en relativt festlig helg och i lördags var det dags för mimosas (vill påpeka att långt ifrån varje helg är så och att jag mest äter glass och hajkar). Skål SF!
DSC07744
Vi var fortfarande rätt trötta och tänkte oss en tidig kväll men ville ändå göra någonting, så vid femtiden begav vi oss mot Castro. Där ligger nämligen Brewcade, en bar med massor av arkadspel.
DSC07738
Spel är inte min bästa grej, så jag tittade mest på när de andra sköt rådjur (och terrorister), körde bilar jättefort och förlorade i pinball.
DSC07740
Efter några timmar kände vi oss inte så värst trötta och fortfarande sugna på nya äventyr. Vi traskade ner mot stan och hann inte så värst långt innan vi passerade Lucky 13, en bar som åtminstone några av oss varit sugna på att besöka ett tag.
DSC07753
Och vilket nice ställe det var! Definitivt en av mina favoritbarer i SF från och med nu. De hade gratis popcorn, bara en sådan sak!
DSC07759
Efter ett tag kom Niklas och hans vän och sen Victor så nu var vi ett helt gäng.
DSC07762
Helt plötsligt satt vi i en bil mot SoMa, blev insläppta genom någons lägenhet och hamnade på en konstutställning. Lite “vad hände precis?” känsla.
DSC07763
Men det var en ganska intressant utställning ändå, hur märkligt det än kändes att ramla rakt in i den.
DSC07768
Jag älskade till exempel dessa tygtavlor. De hade massor av olika teman och var så himla snyggt gjorda.
DSC07773
Hej hej.
DSC07779
När vi kände oss nöjda med konstspaningen fortsatte vi runt hörnet till något som påminde väldigt mycket om ett studentkollektiv. Alltså inte ett sådant kollektiv som jag bor i, utan snarare en korridor, där alla har sina egna rum och ett stort kök + vardagsrum som delas på. Superolagligt tydligen, så där fick vi inte ta några bilder.

Men jag kan vittna om att vi inte stannade där så länge eftersom tröttheten blev allt för påtaglig, istället avslutade vi kvällen på bästa Grubstake innan vi gick hem och kraschade nöjda efter en lång och men spännande dag.

Translation: This Saturday we started with brunch and mimosas, continued at Brewcade and my new favorite bar Lucky 13 and ended up in SoMa at an art exhibition. Or well, we didn’t really stop there since we showed our faces with milkshake and fries at Grubstake a few hours later before we went home and crashed but I guess the night kind of ended there anyway.
A very long but exciting day.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s