En vanlig söndag

Jag ligger som ni märker lite efter med uppdateringarna, men här kommer i alla fall något från förra helgen. Efter att ha hajkat hela lördagen var vi inte så sugna att bara sitta hemma på söndagen, men hade varken tid eller ork att lämna stan. Istället tog vi oss ner till Powell St för att hoppa på “tunnelbanan” västerut.

Vid Powell var det ett väldigt ståhej med liveframträdande och rökmaskiner. Vi stannade inte och tittade dock, utan tog trapporna ner i underjorden istället.
DSC03127
Planen var att åka till Outer Sunset, Marcus ville kolla in Trouble Coffee och jag var nyfiken på General Store. Inget av dem var väl något att superhurra för eller berätta mer om, men General Store hade i alla fall en fin bakgård.
DSC03129
Trouble Coffee (& Coconut Club) har i alla fall en ganska fin historia som inkluderar tatuerade fräknar, missbruk och hur kokosnötter för samman folk, läs den här.
DSC03132
När vi kändes oss klara i Outer Sunset började vi promenaden tillbaka in mot stan. Vi ville kolla in Inner Sunset lite mer av anledningar som jag inte riktigt vill skriva om än (men det kommer, lovar!). Plus att det är ett rätt mysigt område och att vi vid den här tiden började bli ganska hungriga, så Marcus yelpade lite restauranger medan jag snodde Starbucks wifi.
DSC03133
Valet föll på Social Brewery (inte det minsta förvånande om du känner honom).
DSC03137
Jag hade långt hår och fnasiga läppar, men var som synes ganska glad ändå.DSC03146
Maten var bra men inte överväldigande och Social Brewery är nog inget ställe jag skulle rekommendera om du är här i stan på semester, men råkar du vara i krokarna är det ett helt okej alternativ. Oavsett var det ett väldigt mysigt sätt att avsluta en ganska lugn och skön helg.DSC03149

Translation:
I’m a bit behind on updates, but here’s one from the weekend before this one anyway. Last Sunday we took the Muni to Outer Sunset to check out Trouble Coffee and General Store and then walked to Inner Sunset for burgers and beer at Social Brewery. Nothing spectacular but a nice ending to a nice weekend.

Advertisements

2 thoughts on “En vanlig söndag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s