brunch, birthdays och böljan blå

Nu tycker jag att vi tar och tittar på hur den sista Los Angeles-dagen såg ut. Då hade vi alltså genomlevt en kaosresa (som jag kanske berättar om någon gång), två väldigt festliga dagar, ytterligare en festlig kväll och jag var så himla trött. Men det stoppade inte oss, utan när vi vinkat hejdå till huset på Waterloo St åkte vi ner mot Koreatown.

Det var nämligen Daniels födelsedag och finns det något bättre sätt att fira födelsedag än med brunch? Tror inte det va.
DSC06305
Vi åkte till The Line Hotel och deras restaurang Commissary, en rooftoprestaurang belägen i ett växthus. Väldigt hippt (och härligt).
DSC06301
Ibland på sådana typer av ställen lever maten inte riktigt upp till förväntningarna, men här var allt supergott. Marcus var nöjd.
DSC06302
Jag tog avokadotoast med lax vilken kändes skönt fräsch efter dagar av festivalmat.
DSC06309
När brunchen var uppäten vinkade vi hejdå till gänget och tog en bil ner mot havet, Venice Beach för att vara mer exakt. Där hängde vi på stranden ett tag innan hungern började göra sig påmind igen.
DSC06315
Då gick vi upp till en strandrestaurang, åt ceviche och pratade om att det kanske inte vore så dumt att bo en sväng i LA ändå (var vi ska bo framöver tar nämligen upp extremt mycket av tankeverksamheten just nu, lyxproblem jag vet).
DSC06308
Sen var det dags att tacka stan för den här gången och åka mot flygplatsen, trötta men glada efter en jäkla kalashelg. Hejdå Los Angeles, hoppas vi ses snart igen!

Translation: Last day in Los Angeles. We celebrated Daniel’s birthday at The Line Hotel, went to Venice Beach and dreamed about not having to leave.

Advertisements

4 thoughts on “brunch, birthdays och böljan blå

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s