På nya äventyr

Den här helgen spenderas inte i SF med omnejder som innan, utan redan igår satte vi oss i bilen för att åka längre söderut än jag någonsin varit. Det här inlägget är skrivet i förväg eftersom datorn får stanna hemma och jag inte riktigt vågar lita på mobilens bloggkapacitet.

Så, vad är det vi ska göra då? Jo, torsdag eftermiddag hämtar vi en hyrbil, hämtar upp Mads och Cass i SoMa och tar sikte på Highway 1. Förhoppningsvis hinner vi fånga solnedgången längs kusten innan vi anländer till det lilla samhället San Simeon. Efter en natt på San Simeon Lodge fortsätter vi ner mot Los Angeles och det AirBnb-ade huset i Echo Park. På fredagseftermiddagen anländer ett helt gäng med vänner från SF, LA och hela vägen från Colombia och på kvällen borde vi vara fulltaliga. På lördagen ska vi nämligen på festival!

FYF Fest är en tvådagarsfestival i centrala Los Angeles och i år headlinar artister som Morrissey och Frank Ocean. Jag är ingen vidare festivalräv och har bara varit på Way out West några gånger innan, men tänker mig att just dessa två festivaler är lite lika. Inte så mycket lera och camping, mer asfalt och taxi. Vi ska som sagt bo nio personer i ett hyrt hus, med lite andra vänner utspridda i området. Är så pepp på musik, sol och festligheter!

dsc03417

Jag har förinställt lite blogginlägg och kanske skickar iväg någon ögonblicksbild från mobilen om det finns möjlighet, annars hörs vi på tisdag när vi är tillbaka. Kolla in linneabe på Instagram om ni är supernyfikna, där brukar jag vara ganska aktiv.

Advertisements

3 thoughts on “På nya äventyr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s