En lördag i Lund

På lördagen vaknade vi ett helt gäng hemma hos Hanna efter en ganska turbulent avslutning på kvällen. Här kan man tro att det är på morgonen av ljuset att döma (och det faktum att vi äter brunch), men på grund av det som orsakade turbulensen blev dagen lite förskjuten och klockan är alltså närmare halv fem. Vi dukade i alla fall upp allt som var gott och åt i flera timmar.
DSC04757
DSC04766
När eftermiddag blev kväll började fler personer dyka in och snart var hela lägenheten full. Visst hade alla lyckats matcha snyggt?
DSC04774
DSC04784
DSC04797
Efter någon timme bestämde vi oss att det var dags att promenera in mot stan och alla nationer. Fast först lite obligatoriskt lekparkshäng såklart.
DSC04809
Vi hamnade på Lunds. Där var det kanske inte superroligt men vi dansade i alla fall ett tag och fascinerades av Noras självlysande drink (så himla rolig bild förresten).
DSC04817
DSC04822
Jag stannade inte så länge och innan jag sprang till tåget ville alla posa tillsammans. På grund av bristande ork att ställa in kameran blev bilden lite hrm, speciell. Men ändå cool tycker jag?
DSC04825
När jag landade i Helsingborg däckade jag totalt och spenderade sen resten av helgen i sängen. Ändå så pass värt pris att betala för den roligaste helgen på länge.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s