En kväll i Köpenhamn

Igår fick jag spontanbesök av Hanna och vi spenderade kvällen med att äta, prata, äta, prata, äta prata. Det var supermysigt men gav inte så mycket tid till bloggande, därför kommer inlägget om hennes födelsedagshelg nu istället.
DSC04720
Vi började Hannas födelsedagshelg (hon fyllde alltså 22 år på fredagen, lilla vännen) med att sätta oss på bussen mot Köpenhamn. Aida var rätt tuff.
DSC04726
Vi hade bokat bord på BioMio en restaurang med mest ekologiskt, mycket vegetariskt och allt var supergott. Plus trevlig service och vår servitris var norsk vilket jag misstänker underlättade kommunikationen en hel del.
DSC04727
Hej hej här poserar vi allihopa.
DSC04735
Jag åt “risotto” på någon typ av matvete med svamp och dansk hårdost. Så gott. De andra tog hamburgare, coq au vin och kålsallad/wok och var också mycket nöjda.
DSC04739
När vi var mätta (åh så mätta) och glada promenerade vi bort från Köttbyn och in mot Ströget. Mot baren Det Elektriske Hjorne, för att vara mer exakt.
DSC04744
DSC04747
När vi var klara där hamnade vi på lite villovägar, spanade på alla fashionmänniskor som hängde på modeveckan och landade till slut på restaurangen/baren Llama som ligger vid Kungens Nytorv ungefär.
DSC04754
Där dansade vi till gammal soul och lite nyare hiphop tills de stängde och det var dags att ta tåget hem (det var fler än vi som dansade, de gömmer sig bara lite på den här bilden).

Dagen efter fortsatte firandet, men det får ni höra om en annan dag. Ps. Ber om ursäkt för mörka/gula bilder men min kamera gillar inte vintern så värst mycket Ds.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s