Lucka 6: en bild från en resa du gjorde under året

DSC02888
Jag älskar verkligen att resa, men som student är det svårt få till så mycket som man vill. När man dessutom har en pojkvän på andra sidan jorden blir det ännu mer förutsägbart hur den lilla resebudgeten ska spenderas. Inte för att jag är missnöjd med det, San Francisco är en av de bästa städerna jag varit i och jag åker gärna tillbaka gång på gång, men det blir ingen vidare variation på bilder. I år har jag åtminstone haft turen att åka dit två gånger, så här är en bild från mars.

Den SF-resan blev nämligen lite annorlunda mot de andra. Min äldsta barndomsvän Kajsa som var ute och reste runt i världen överraskade mig med att helt plötsligt sitta på stammiscaféet Joe´s. Jag ljuger inte är jag skriver att jag aldrig blivit så chockad tidigare. Det tog säkert tjugo minuter innan jag tog in att hon faktiskt var där på riktigt. Hon och hennes resesällskap stannade i flera dagar, så vi hann med både Dolores park, konsert med Mykki Blanco och en sväng till Crissy Field för att spana på bron. Det spelar ingen roll hur många gånger jag sett den, det är något med Golden Gate som får mig att tappa andan lite varje gång.

Det här inlägget är en del av Emilys bloggjulkalender, du hittar alla mina luckor i kategorin julkalender 2014.

Advertisements

4 thoughts on “Lucka 6: en bild från en resa du gjorde under året

  1. Så underbart med sådan vänskap och få bli så härligt överraskad! 🙂 Det var som när jag hade födelsedagsfest och bodde i Malmö och så ringde min bästis på dörren, som bor i Göteborg, helt utan förvarning stod hon där och sa “Hej och grattis”. Jag blev så glad att jag började gråta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s